Stubaital, Austria

Pokud chcete vyrazit do Alp, a to ať již na lyže a nebo si srovnat myšlenky jako my, tak vyzkoušejte Camping Stubai v Neustift Im Stubaital, Tirol, Austria

Malý kemp, který je součástí penzionu s apartmány, má krásné zázemí. Moderní a čisté sprchy, vyhřívanou lyžárnu, prostory na servis obytného vozu a samozřejmě elektrické přípojky.

Lyžařský areál Elfer je na dohled od kempu, ale většina návštěvníků využívá bezplatný skibus a míří na stubaiský ledovec - středisko Stubaier Gletscher Skibus jezdí každých 15 minut a je přes parkoviště.

web https://www.stubaier-gletscher.com/cs/ je také v češtině, což je milé a hlavně praktické.

Městečko Neustif je sice malé, ale naleznete zde bary, hospody, prodejny sportovního vybavení a skvělé infocentrum. Jo a Billa je hned u vchodu do kempu
Čtyři střediska a celé Stubaijské údolí si neužijí jen sjezdaři, ale i běžkaři či milovníci sněžnic. Myšleno je i na zimní chodce a vyznačeno je zde množství cest. Zimní mapu s nimi získáte bezplatně v infocentru.

My jsme si za pár dní zde vyčistili hlavu a zrelaxovali. I ty myšlenky v dnešní podivné době se pročistily. Užili jsme si to my jako chodci i přátelé lyžaři.

#cestybydlikem #jakubmoraveccz #fujifotocz